Rayna Cunningham – All The Things I Lost and Found – 15 + 22 April 2018

VÆRKERNE ER IKKE LÆNGERE TIL SALG GENNEM  GALLERIET 1.TV

ALL THE THINGS I LOST AND FOUND
Rayna Cunningham debuterer som billedkunstner i Galleriet 1. tv. på Østerbro i København.

Kunstneren er født 1972 i Danmark, opvokset i Sverige og uddannet i England fra Blake College, Cavendish College og som fashiondesigner fra Middlesex University. Efter års arbejde dels som designer af fashionable tasker, dels som producent og værkstedsleder i Stockholm åbner Cunningham nu sin åre for billedkunst, og præsenterer sine malerier.

Rayna Cunninghams motiver er sælsomt tvetydige. Her er en stor skrøbelighed og en stor styrke.
– Ligesom skoven ved solskin og skoven ved nat er mennesket selv et rimeligt komplekst univers, hvor det til tider ser pænt ud, og til tider ser ubehageligt ud. Det er spændende for mig at dykke ned i, siger Rayna Cunningham, der arbejder i olie, akryl, pastel, mixed media, gerne på store formater.

Figurer kommer og går, når man flytter sit fokus. Det er som om, der er mange forskellige erindringer, som folder sig delvist ud i hvert billede. Men de folder sig ikke helt ud. Jeg må selv digte videre på hvert af de anelsesfulde motiver, fortæller en af indehaverne fra Galleriet 1. tv., Søren Flygenring Basset.
Debutudstillingen finder sted i København to søndage i april i det unikke hjemmegalleri på Østerbro, drevet af samlerparret Mireille og Søren Flygenring Basset. Galleriet 1. tv. Willemoesgade 44, 2100 Østerbro. Åbent fra 13-16.

 

Af Inge Schjødt, komkunst.dk
KONTAKT:
Mireille Flygenring Basset – tel 2610 2610
Galleriet 1. tv, Willemoesgade 44, 1. tv, DK 2100 København Ø
tel 2610 2610 // www.1tv.dk // galleriet@1tv.dk // Kun åbent søndage 13-16