INSIDE OUTSIDE, an invitation – 22. + 29. januar 2017

INSIDE OUTSIDE
– an invitation

(in English below)

1 TEMA, 11 KUNSTNERE, 10 FORTOLKNINGER

En gruppeudstilling med værker af :

Kit Kjølhede, Paule Ducourtial, Angelique Sanossian, Søren Flygenring Basset, Anja Agnethe Kure & Tim Grabæk, Gilles Jeronymos, Touraj Khosravi, Emmanuel Martini, Stine Rørbech og Jeppe Worning.

Udstillingen INSIDE OUTSIDE er blevet til på initiativ af Gilles Jeronymos, som samler en række danske og herboende udenlandske kunstnere om en bunden opgave – at fortolke mødet med Danmark igennem temaet INSIDE OUTSIDE. Det er der kommet nogle meget spændende værker ud af, som spænder over fotografiske værker, installation, skulptur, oliemaleri og tegning.

Gilles Jeronymos er franskmand og kom til Danmark i 2014, hvor han bosatte sig sammen med sin danske partner. Mødet med Danmark var noget af et kulturchok og har til tider været en smertelig proces: ”Jeg måtte gentagne gange minde mig selv om, at før jeg begyndte at bedømme de forskelle, jeg umiddelbart observerede, måtte jeg først på bedste kamæleon-vis blende ind med de mennesker, jeg mødte på min vej. Først derefter kunne jeg begynde virkelig at se og værdsætte de nye og for mig endnu ukendte farver, jeg så, og som strømmede ud fra og ud over det Danmark, jeg mødte. Og først da kom mine egne farver også til sin ret”.
 ”Jeg kom på ideen med denne udstilling, som jeg ønsker skal være et kreativt og positivt udtryk for den integrationsproces, jeg selv har været igennem, siden jeg kom til Danmark. Det er også mit ønske, at jeg med en udstilling kan samle andre mennesker omkring denne oplevelse. Endelig er denne udstilling min store tak til de mange mennesker, der siden min ankomst til Danmark har åbnet deres døre for mig” siger Gilles Jeronymos om ideen til udstillingen.

Følg os på Facebook – dér præsenter vi frem mod udstillingen de deltagende kunstnere, og fortæller om de værker, de deltager med.

I Galleriet 1.tv 22. og 29. januar, kl. 13-16

Velkommen!

 

INSIDE OUTSIDE
– an invitation

1 THEME, 11 ARTISTS, 10 INTERPRETATIONS

A joint exhibition with the works of:

Kit Kjølhede, Paule Ducourtial, Angelique Sanossian, Søren Flygenring Basset, Anja Agnethe Kure & Tim Grabæk, Gilles Jeronymos, Touraj Khosravi, Emmanuel Martini, Stine Rørbech and Jeppe Worning.

The INSIDE OUTSIDE exhibition has been initiated by Gilles Jeronymos who has gathered a group of Danish and non Danish artists living in Denmark and given them the challenge to interpret the meeting with Denmark through the theme INSIDE OUTSIDE. This has resulted in some very exciting works ranging from installation, over photography to oil paintings and drawings.

Gilles is French and came to Denmark to follow his Danish partner in 2014. His meeting with Denmark was some of a culture shock and sometimes a painfull process. “I had to remember that before to have a judgment based on our differences I had to try to be a chameleon, to blend in, to finally appreciate the others and be appreciated for my own colours.

I came up with the idea of this exhibition to turn this experience of adaptation to Denmark that has been sometimes very difficult to me into something creative, positive and that could gather people. I would like to thank you very much because if you read these words it means I succeeded. It is also a way to give back to all the people who have since then opened their door”, he says about his motivation for this exhibition.

Follow us on Facebook – in the time leading up to the exhibition we will present you the participating artists and tell you about their contributions to the exhibition.

At Galleriet 1.tv 22nd & 29th January, 1 to 4 PM

Welcome!